Management team: Wim Jacobs

Wim Jacobs
Wim Jacobs

Wie is Wim Jacobs?

Functie: managing director

Verantwoordelijkheden: sales en technische strategie

LinkedIn: Profiel van Wim

E-mail: wim.jacobs@netflow.be

Wim is altijd gepassioneerd geweest over IT. Zijn interesse begon toen hij als 12-jarige al aan computers sleutelde. Het duurde dan ook niet lang voordat deze passie zich vertaalde in de oprichting van een eigen computerwinkel, Wim was toen slechts 19 jaar oud. Terwijl Wim intussen zijn studies afmaakte, groeide in de jaren 90 zijn onderneming snel. In een mum van tijd wist Wim drie winkels én een groothandel voor IT-materiaal uit de grond te stampen.

In 1999 besloot Wim zijn focus te verleggen van particulieren naar de B2B-markt. Hij zag daar grotere kansen en uitdagingen om meer voor zijn klanten te betekenen. Dit leidde uiteindelijk tot de oprichting van Netflow in 2006, waar Wim de IT-omgeving van zakelijke klanten beheerde tegen een vaste prijs. De belangrijkste focus lag hierbij op het ontzorgen van de klanten vanuit een proactief model. Deze overtuiging is tot op de dag van vandaag diepgeworteld in het DNA van de organisatie. Diezelfde overtuigingen vond Wim ook terug bij enkele andere bedrijven en op die manier volgden er een aantal overnames (Accel en Cavere) en de fusie met Netropolix en COVR.

In zijn rol als salesverantwoordelijke en technisch strateeg reist Wim dagelijks tussen de verschillende locaties (Edegem, Geel, Kruibeke en Wuustwezel), alsook klanten en prospecten. Zijn grootste drijfveer is om een bron van inspiratie te zijn voor alle medewerkers. Als een gedreven ondernemer in hart en nieren, haalt Wim voldoening uit het motiveren van zijn collega’s om de ‘extra mile’ te gaan voor de klant. Hij gelooft dat het leveren van uitmuntende service en het overtreffen van de verwachtingen van de klant de sleutel is tot succes in de zakenwereld.

Met zijn jarenlange ervaring en expertise is Wim een waardevolle mentor binnen de organisatie. Hij deelt graag zijn kennis en inzichten met zijn team en moedigt hen aan om voortdurend te leren en te groeien. Wim gelooft sterk in het belang van teamwork en hij stimuleert zijn medewerkers dan ook om elkaar te ondersteunen en te inspireren.

Wims motto

“Aut viam inveniam aut faciam”
(Ik zal een weg vinden of er één maken)

Hannibal

Schrijf je in

Tips en nieuws, elke maand in je mailbox.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief & ontvang handige tips voor jouw IT!